Terug naar overzicht Naar website Helmondse Golfclub Overbrug
Golfclub

Helmondse Golfclub Overbrug

Informatie

Golfclub Helmondse Golfclub Overbrug

Vanaf 2018 nieuw!

De Helmondse Golfclub ‘Overbrug’ is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Helmond en grenst aan een natuur­kern­gebied en het riviertje de Scheve­lingse­loop. De baan beschikt over 9 holes, par 71,  (op 18 holes gespeeld, 4 holes par 5, 9 holes par 4 en 5 holes par 3). De smalle fair­ways, de grote bunkers en de water­partijen maken tezamen met de geondu­leerde greens een nauw­keurig spel noodzakelijk.
Op het complex zijn tevens aanwezig een driving range met 5 over­dekte en 5 onover­dekte afslagp­laatsen, een approach­green en een putting­green. Uiteraard kunt u ook lessen volgen, uw GVB behalen en gebruik maken van onze horeca­facili­teiten.
In 2016 heeft een uitgebreide recon­structie van de baan plaats­gevonden, om te komen tot de mooiste 9 holes golf­baan van de regio. In de kant­lijn worden nog diverse verfijningen van het complex uitgevoerd.
In de eerste maanden van 2018 vindt een renovatie plaats van het clubhuis/restaurant gedeelte. Bij voorbaat verontschuldigen wij voor de eventuele overlast.

Golfen middels ballenspiraal. Aanmelden telefonisch maximaal 14 dagen van tevoren.
 

Contactgegevens

Verliefd Laantje 3a
5707 LG Helmond
06 45598126
secretaris@hgc-overbrug.nl
hgc-overbrug.nl/