Terug naar overzicht Naar website De Strijensche Golfclub

De Strijensche Golfclub

De Strijensche Golfclub De Strijensche Golfclub
Informatie

De Strijensche Golfclub

De Strijensche Golfclub staat voor gezelligheid, een baan van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. De sociale infrastructuur is gemakkelijk te noemen. De laagdrempeligheid van De Strijensche Golfclub krijgt onder andere vorm door de ballenspiraal. Speelt u alleen? Geen probleem. Aansluiten in de flight voor of na u met anderen is eenvoudig te realiseren. Uiteraard alleen wanneer u dit wenselijk acht. Op deze manier worden snel contacten gelegd en dit maakt het aantrekkelijk om na het golfen nog iets te consumeren.

Voordeel van onze club is dat wij geen online reserveringssysteem hebben. Dit zorgt ervoor dat u altijd op elk willekeurig moment kunt komen en kunt spelen. Controleer uiteraard vooraf de jaarkalender op de website om teleurstellingen te voorkomen.

De faciliteiten van De Strijensche Golfclub bestaan uit een volwaardig 9-holes baan met
A-status, een 6 holes pitch en putt, een driving range en een puttinggreen. Door de kleinschaligheid is de sfeer doorgaans gezellig en laagdrempelig. De sociale infrastructuur is al met al een positief punt binnen De Strijensche Golfclub.

  • Reserveren per mail secretariaat@destrijenschegolfclub.nl
  • Maximaal 10 dagen van tevoren
  • Vierballen zijn toegestaan op dinsdag, vrijdag en zondag, overige dagen maximaal 3 ballen
  • Vrijdagen en zondagen na 14.00 uur

Contactgegevens

Molenwegje 2b
3291 CG Strijen
078-6744564
info@destrijenschegolfclub.nl
www.destrijenschegolfclub.nl