Afdrukken 

Golfbaan De Utrechtse


Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten, 

030 636 92 33

Contact

Golfbaan De Utrechtse

De Utrechtse: een fascinerende 9 holes wedstrijdbaan met volop uitdagingen voor golfers van elk niveau. Naast de wedstrijdbaan beschikt De Utrechtse over een par 3-baan met C-status (tegen betaling toegankelijk voor Alliantieleden), een unieke Short Game Range voor het verbeteren van het korte spel, ruime oefenfaciliteiten en een sfeervol clubhuis met uitzicht op de wedstrijdbaan en kasteel Heemstede.
 
De Utrechtse is de thuishaven van De Nieuwegeinse Golfclub. De Nieuwegeinse Golfclub kent een actief en boeiend verenigingsleven met activiteiten voor golfers van elk niveau en alle leeftijden. Ook de recreatieve golfer komt hier volop aan z’n trekken. De glooiende baan, ontworpen door Alan Rijks, heeft een afwisselend landschappelijk karakter met veel waterpartijen en gaat volledig op in de omringende natuur. De Utrechtse heeft een aktieve golfschool en de pro’s van de Utrechtse verzorgen op maat gemaakte lessen voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Brasserie De Utrechtse is ‘de’ ontmoetingsplaats voor leden en gasten, hier wordt u met alle gastvrijheid ontvangen en kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod.

De Utrechtse hanteert de volgende regels voor alliantiespelers:

  • Reserveren telefonisch voor max. 9 holes, 14 dagen van te voren. Wilt u meer holes spelen, dan kan er op de dag zelf worden bijgeboekt, mits er ruimte is.
  • Alliantiespelers zijn welkom op de volgende starttijden: 08:30 uur, 11:30 uur en 14:30 uur.
  • Maximaal 12 alliantiespelers per dag.
 
 
Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten
030 636 92 33
www.deutrechtse.nl