Afdrukken 

Golfclub Kagerzoom


Veerpolder 20
5644 HX Warmond, 

071 301 35 90

Contact

Golfclub Kagerzoom

In het groene hart van de Randstad, in Warmond dicht bij de Kagerplassen, ligt de prachtige 9-holes golfbaan van Golfclub Kagerzoom.  Het is een typische polderbaan, die door de jaren heen een parkachtige allure heeft gekregen, met behoud van de typische poldereigenschappen. Zo is er vrijwel steeds water in het spel, kan de wind aardig vat krijgen op uw spel en wordt u steeds weer verrast door de zeer gevarieerde fauna en flora. De baan bezorgt daardoor  zowel de beginnende als de gevorderde golfer veel golfplezier.

Hole 6 is een uitdagende dogleg naar de Kaag en speelt richting de karakteristieke molen, niet voor niets wordt dit de ‘signatuur’ hole van onze baan genoemd. Alle 9 holes hebben dubbele afslagplaatsen, waardoor er twee echt andere rondes gespeeld kunnen worden. De baan, die door Gerard Jol is ontworpen, heeft een NGF-gekwalificeerde en erkende status, met een par van 70 (18 holes) en een lengte van 5485 m voor de gele tees en 4665 m voor de rode tees.

  • Reserveren: 4 dagen van tevoren uitsluitend telefonisch bij de caddiemaster.
  • Reservering via de GolfAlliantie-regeling is mogelijk voor maximaal 3 flights (maximaal 9 spelers) per dag. Op de dag zelf ook voor nog openstaande starttijden.
  • Tijdstippen van aanwezigheid van de caddiemaster staan als link op onze website.
  • Clubwedstrijden zijn op: maandagmiddag, dinsdagochtend/middag, woensdagavond, donderdagochtend, vrijdagmiddag (maandelijks), weekends: zaterdag of zondag om-en-om.
 
 
Veerpolder 20
2361 KV Warmond
071 301 35 90
www.kagerzoom.nl