Terug naar overzicht Naar website Golfbaan De Utrechtse

Golfbaan De Utrechtse

Golfbaan De Utrechtse Golfbaan De Utrechtse Golfbaan De Utrechtse
Informatie

Golfbaan De Utrechtse

De Utrechtse: een fascinerende 9 holes wedstrijdbaan met volop uitdagingen voor golfers van elk niveau. Naast de wedstrijdbaan beschikt De Utrechtse over een par 3-baan met C-status (met betaling toegankelijk voor Alliantieleden), een unieke Short Game Range voor het verbeteren van het korte spel op een manier zoals je dat in de golfbaan tegenkomt, ruime oefenfaciliteiten en een sfeervol clubhuis met uitzicht op de baan en kasteel Heemstede.
 
De Nieuwegeinse Golfclub kent een actief en boeiend verenigingsleven met activiteiten voor golfers van elk niveau en alle leeftijden. Maar ook de recreatieve golfer komt hier volop aan z’n trekken. De glooiende baan, ontworpen door Alan Rijks, heeft een afwisselend landschappelijk karakter met veel waterpartijen en gaat volledig op in de omringende natuur. Naast de wedstrijdbaan beschikt de NGC over een par 3-baan met C-status, ruime oefenfaciliteiten en een sfeervol clubhuis met uitzicht op de baan en kasteel Heemstede. De pro’s van de NGC verzorgen op maat gemaakte lessen voor iedere golfer. En Brasserie Laagraven, de gezellige ontmoetingsplaats voor leden en greenfeespelers, zorgt voor culinaire verrassingen. In alle jaargetijden, onder alle weersomstandigheden genieten golfspelers hier van de golfsport. En wat de score ook is, het fraaie uitzicht op Kasteel Heemstede vanaf hole 9 maakt elke golfdag tot een succes.

  • Reserveren telefonisch, 3 dagen van te voren.
  • Er kunnen 9 holes vooraf worden gereserveerd en wanneer beschikbaar op de speeldag zelf kunnen er meer holes gespeeld worden.
  • Alliantiespelers zijn welkom voor een starttijd voor 10 uur of na 15.30 uur

Contactgegevens

Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten
030 6042192
secretariaat@themondial.nl
www.themondial.eu